Over ons

Wie zitten er achter HKC Academy?

HKC Academy

Veel jeugdzorg professionals hebben de weg naar de HKC Academy al gevonden. Omdat ze op zoek zijn naar een training voor SKJ punten of omdat ze naar de Happy Day willen komen om andere collega’s in het werkveld te ontmoeten.

Judith en Nilza

Judith en Nilza zijn de initiatiefnemers van de HKC Academy. Ze komen zelf uit het werkveld van de jeugdzorg en runnen nu samen Happy Kidscare. Ook zij ervaren de werkstress, de administratielast en prestatiedruk. Om zich heen zien ze jeugdzorg professionals daaronder leiden. Het ziekteverzuim is hoog, in de media krijgt jeugdzorg een negatieve klank.

De missie van HKC Academy

“Het mooiste is als we jeugdzorg naar het volgende level kunnen tillen”, zegt Judith. “We geloven in persoonlijke ontwikkeling van alle jeugdzorg professionals. Dat willen we activeren met de HKC Academy en het platform die we daarvoor oprichten.”

 

Positief geluid

Met de HKC Academy willen Judith en Nilza een positief geluid laten horen. De jeugdzorg professionals in het zonnetje zetten op de Happy Day bijvoorbeeld. Laten zien dat het werk nuttig is en mooi en dat een ieder gewaardeerd wordt voor de inzet. Maar ook dat het werk van een jeugdzorg professional grote gevolgen kan hebben voor de kinderen en de ouders.

De trainingen zijn SKJ gecertificeerd.

Trainingen jeugdzorg

Hoe vind je in het oerwoud die ene opleiding jeugdzorg die past bij jou? Onze trainingen bestrijken het hele palet van vaardigheden, competenties én persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding binnen de jeugdzorg is meestal alleen gericht op het aanleren van vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat je het ook leuk vindt en dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Het is niet genoeg dat je de theorie toepast, je hebt zekerheid en overtuiging nodig om je cliënten echt te helpen.

Nilza Miranda, oprichter Happy KidsCare Academy: “Je gebruikt niet één pot verf om alle huizen dezelfde kleur te geven, want die ene kleur past niet bij iedereen.”

Het Kompas voor Gelukkigere Gezinnen

Neem deel aan deze live trainingsdag en ontvang de tool die jij nodig hebt om jouw begeleidingstrajecten resultaatgerichter én persoonlijker neer te zetten. 

Lees alle details…

Word de Beste JeugdProfessional (21,5 SKJ punten)

Dit programma is speciaal voor ambitieuze jeugdprofessionals die graag kun klant naar de next level willen brengen, maar stuiten op weerstand.

Lees alle details…

Happy Formule boek

Met het boek ‘Er zijn meer oplossingen dan problemen’ krijgen ouders 30 dagen een tip om zichzelf te coachen naar een positievere gedachte voor in de thuissituatie.

Lees alle details…

Zeker met Ouders (30 SKJ Punten)

Creëer de verandering die jij en je gezinnen zo hard nodig hebben. Met de training Zeker Met Ouders maak jij het verschil en zet je begeleidingstrajecten neer, waar ouders een leven lang plezier van hebben!.

Lees alle details…

Weten welke training voor jou het meest geschikt is?

Wij staan voor je klaar!