Intence Opleidingen

Intence Opleidingen

Margo Riphagen (oprichtster van Intence Opleidingen) heeft gedurende 23 jaar in de reguliere hulpverlening gewerkt. Vijf jaar met uit huis geplaatste jongeren en 18 jaar in een Blijf-van-mijn-Lijfhuis. Sinds 2010 heeft zij haar eigen praktijk en opleidingscentrum. Door haar vele ervaringsgerichte opleidingen en ruime ervaring in het werkveld weet ze precies waar ze het over heeft en zijn haar lessen nooit saai te noemen.

De opleiding van Intence Opleidingen zijn intuïtieve, energetische en creatieve coachingsopleidingen met het hart als kompas. Deze opleidingen zijn voor coaches/therapeuten en hulpverleners die ervaringsgericht willen werken en echt een verandering in gang willen zetten bij de kinderen waarmee zij werken. Wil jij extra ‘tools’ om jouw werk uit te kunnen oefenen? Wil je op een dieper niveau je cliënten begeleiden? Dan is dit de juiste plek voor jou om een mooie en geschikte opleiding te vinden.

Missie

Iedereen wil liefde, geluk en blijheid. Toch komt er regelmatig verdriet, boosheid en angst op ons pad. Door echt naar die negatieve gevoelens te kijken en het te voelen en te doorvoelen kun je het los laten. Margo van Intence opleidingen is van mening dat je niet meer alles hoeft op te rakelen of te herbeleven.

Door naar de kernovertuiging te gaan, kun je gewoon loslaten wat jou blokkeert en gaan voor wat je wilt.In haar opleidingen leert ze je om deze processen te begeleiden bij anderen. Je leert hoe je veranderingsprocessen op gang brengt en hoe je op een gelijkwaardige manier met iemand anders mee kan lopen.

Opleidingen & Trainingen

Opleiding Creatieve Kindercoaching (37SKJ)
Ben jij een professional en werk jij met kinderen en zou jij graag jouw ‘tools’ uit willen breiden met creatieve methodes? Weet jij dat creativiteit kinderen helpt om zich te uiten, dingen te verwerken en nieuw gedrag te leren en zou je die creativiteit ook willen inzetten in jouw begeleiding? Dan is de opleiding creatieve kindercoaching een geschikte opleiding voor jou!

Opleiding Creatief Coachen (67 SKJ)
Wil jij niet alleen praten met jouw cliënten, maar zou jij hen ook creatief willen begeleiden? Dan is deze opleiding wat voor jou. Je leert hoe jij middels creatieve opdrachten zoals tekenen, schilderen, kleien, lichaamsgericht werken mensen laat voelen en nieuwe keuzes te maken. Het zijn zeer effectieve methodes om veranderingsprocessen opgang te brengen.

Counseling bij Geweld & Misbruik (50 SKJ)
Ben jij hulpverlener, coach of therapeut en leeft in jou het verlangen om mensen na geweld/misbruik weer vrij te laten zijn van hun traumatische ervaring? Dan is dit een bijzonder geschikte opleiding voor jou.

Anderen over Intence Opleidingen

“Ik vind het een mooie, inspirerende en leerzame scholing. Het is een prettige manier van presenteren. Ook duidelijk respectvol. Met poppetjes en dieren werken spreekt mij zeer aan. Voor zowel volwassenen en kinderen. Beleving, herkenning en inzichten komen hiermee goed aan bod. Je voelt je heel veilig tijdens een training. Het is wederom duidelijk geworden dat ik meer op gevoelsniveau kan werken.”

Deelnemer Creatieve Kindercoaching

“Ik heb met veel plezier verschillende traingen bij Margo gevolgd. Haar manier van werken en kundigheid levert mij veel inspiratie op die ik tijdens mijn werk kan gebruiken. Ook leer ik mezelf tijdens steeds beter kennen. Dit alles op een leuke en leerzame manier”.

Deelnemer Creatief Coachen

“Ik volgde de korte opleiding creatief coachen onder de professionele begeleiding van Margo. Ik heb een persoonlijk groei doorgemaakt waar ik veel wijzer van ben geworden. Maar vooral in mij professie als coach heb ik een enorme ontwikkeling door gemaakt. Voorheen voelde ik mij onzeker maar deze opleiding heeft mij over de streep gehaald. Elke middag werd een feestje, vooral door de goede voorbereiding van Margo”.

Deelnemer Creatief Coachen

Meer over Intence Opleidingen

Podcast met Margo

Merk jij op dat je last hebt van werkdruk, protocollen en de strakke wetgeving?

Luister naar deze podcast en ontdek hoe jij je werkplezier weer terugkrijgt. Uit je hoofd in je lijf, middels creatieve therapie!

Interview met Margo

Wat kun je leren van Margo?