#BeginmetBeginnen

 

#BeginmetBeginnen is opgericht door twee jeugdvrienden, Jeroen Nieuwpoort (coach en docent SBO) en Bob Offereins (communicatiespecialist voor mensen teams & organisaties), en geeft training en coaching aan jongeren en jeugdprofessionals. Jeroen en Bob geloven dat het allerbelangrijkste is dat je in beweging komt en blijft. Om die reden ontwikkelden ze de #BeginmetBeginnen (#BMB) methode. Jeroen ontdekte pas heel laat dat hij ADHD heeft. Hij leerde dit later positief inzetten. Bob werd rond zijn twintigste door een oogziekte bijna blind. Hij weet als geen ander hoe het is om met tegenslag om te gaan.

Een jaar geleden werkten ze samen in een programma over persoonlijk leiderschap voor jongeren die met kanker geconfronteerd werden. Dit beviel erg goed en hierin ontdekten zij dat zij een overeenkomstig doel hebben: jongeren die op de één of andere manier vastlopen maar wel verder willen, helpen.

Missie

Al hun trainingen werken volgens de drie B’s:

Begrijpen | Je leert omgaan met jouw uitdagingen.
Beleven | Je gaat dit op een leuke en nuttige manier oefenen.
Beginnen | Je stelt doelen op die gaan over jouw dromen.

‘Het gaat ons om wat JIJ wilt’

#BeginmetBeginnen is oprecht en creatief.
#BeginmetBeginnen gaat over wat jij belangrijk vindt.
#BeginmetBeginnen is nuttig en leuk
#BeginmetBeginnen is leren door te doen

Opleidingen & Trainingen

Jouw balans in werk met jongeren (18 SKJ)
Herken je dat je meer grip wilt op je professionele rol? Wat hoort bij je rol en wat bij die van je collega? Ook vraag jij je misschien af wat de beste professionele balans is tussen rol en relatie opbouwen met de jongeren waar je mee werkt. Wat is gezond? Wanneer ben ik te streng of wanneer ben ik te lief? Hoe geef ik grenzen op een manier aan die bij me past en wat zijn eigenlijk mijn professionele normen en waarden? In deze training leer je wat rol, relatie en inhoud voor invloed hebben op het werken met jongeren. Wat neem je voor talenten, normen en waarden mee in het contact met de jongeren en hoe kan je deze beïnvloeden.

Anderen over #BeginmetBeginnen

“Testimonial”

Deelnemer

“Testimonial”.

Deelnemer

“”Testimonial.

Deelnemer

Meer over #BeginmetBeginnen

Podcast met Bob & Jeroen

Komt later dit jaar online

Interview met Bob & Jeroen

“We maken bewust over denken en voelen”

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie