Stel jezelf voor:

Mijn naam is Ingrid Stoop. Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor NLP. Ik merk dat veel mensen een oplossing zoeken bij anderen. En dan na een (korte) tijd weer terug bij af zijn. Want de oplossing die iemand anders bedenkt, is vrijwel nooit de oplossing die de persoon zelf graag zou willen.

Hoe heet je workshop en waar gaat het over?

MatriXmethode

Ik gun dat iedereen de regie krijgt over zijn eigen hoofd. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, tienduizenden mensen gecoacht en duizenden professionals opgeleid om met mijn techniek te werken. Er staan negen boeken op mijn naam en ontelbare video’s. Mijn partner Walter Franssen steunt mij onvoorwaardelijk en runt ons bedrijf. Kortom: wij zijn er klaar voor om de wereld te veroveren met de MatriXmethode.

Met de MatriXmethode kan iedereen (weer) regisseur over zijn eigen hoofd worden. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Dáár moeten de veranderingen plaatsvinden om tot duurzame oplossingen te komen. Ik heb al duizenden keren ervaren dat het werkt!

‘Het gedoe en de eigen oplossing creëer je in je hoofd’