Opleiding Het Zandkastelenprogramma® | En de kinderen scheiden mee

  • Trainer: AMV-Opleidingen
  • 24, 24, 31 januari 2020 en 4, 5, 12 juni 2020

Opleiding / Methodiek Het Zandkastelenprogramma® | De Kinderen Scheiden Mee

Heb je een eigen praktijk voor kindercoaching? Ben je werkzaam in het onderwijs? Heb je ruime ervaring met het werken met kinderen bijvoorbeeld binnen een zorginstantie of binnen een eigen scheidingspraktijk? Wil je kinderen een steuntje in de rug bieden én ouders het juiste advies geven? Met het programma De Kinderen Scheiden Mee kun je kinderen én ouders de begeleiding geven die ze hard nodig hebben!

 

 

 

 

 

De Kinderen Scheiden Mee Methodiek Het Zandkastelenprogramma® is geaccrediteerd door het SKJ, MfN, het ADR en ICR. Het programma wordt tevens als preventieve interventie aanbevolen vanuit het NJI (Nederlands Jeugdinstituut).

PE punten MfN
 18 cat 2
PE punten SKJ 
29 punten
PE punten ICR
 18 punten

Wat leer je?

Het programma is ontwikkeld om de communicatie tussen ouders en kinderen te verbeteren, waardoor er meer begrip ontstaat zowel vanuit de ouders als vanuit de kinderen.

Onderwerpen o.a.

Mogelijke gevolgen voor het ouderschap
Ontwikkeling en mogelijke gevolgen voor kinderen
De rol van ouders
Neutrale en professionele rol van de coach
Werken met groepen
Creatieve werkvormen
De ouderbijeenkomst
De workshop
Kinderen 1 op 1 begeleiden met werkvormen uit dit programma

Erkend programma
Het programma De Kinderen Scheiden Mee Methodiek Het Zandkastelenprogramma® is geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau en exclusief voor AMV-Opleidingen.

Jaarlijkse vermelding op de website De Kinderen Scheiden Mee
Het jaar waarin de training tot De Kinderen Scheiden Mee coach is gevolgd én waarin het certificaat is behaald, geeft recht op jaarlijkse vermelding met (praktijk)naam en een link naar de eigen website op www.dekinderenscheidenmee.nl.

Tijdens de opleiding worden alle voorwaarden uitgelegd.

Internationaal, Onafhankelijke Child Coach Register (ICR)
Het programma De Kinderen Scheiden Mee is als eerste erkende kinderprogramma opgenomen in een Internationaal, Onafhankelijke Child Coach Register (ICR). Hierin word je opgenomen als geregistreerd kindercoach (ICR Childcoach) met de unieke onderscheiding Kinderen Scheiden Mee Coach.

De kindercoaches in dit register voldoen aan kwaliteitsnormen en vallen onder klacht- en tuchtrecht en geschiloplossing op deze manier. Dit betekent concreet dat dit daadwerkelijk waarde toevoegt aan de functie van onze landelijke werkende coaches en aan het programma De Kinderen Scheiden Mee in het algemeen.

Ook de overheid erkent het keurmerk van het ICR en hiermee kom je dus ook gemakkelijker en sterker in contact met scholen, zorginstanties, gemeenten etc. De zoekfuncties voor de consument zijn hiermee enorm breed en niet alleen de vindbaarheid, maar ook je autoriteit op dit gebied neemt hiermee toe.

Certificaat
Je ontvangt het certificaat van AMV-Opleidingen als je het examen met een voldoende hebt afgerond.

Deze training wordt gegeven door: AMV-Opleidingen

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut. Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemersavontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie ‘niet tegen maar mét elkaar’! Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen. Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie. 

Kosten, plaats en tijdstip

De opleiding vindt plaats op 23, 24 en 31 januari en 4, 5 en 13 juni 2020.

Kosten: € 1.095 ex BTW, € 1.200 vrijgesteld van BTW*. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, thee, koffie en lunch tijdens de opleidingsdagen.

*Inclusief inschrijving bij het ICR, t.w.v. € 97,50 ex btw.
*Inclusief het boek “Schei eens uit”, t.w.v. € 19,95.

De locatie van de opleiding:

Apollo Hotel Papendrecht
Burgemeester Keijzerweg 100
3353 CV Papendrecht

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Voor meer informatie of aanmelden ga naar de site van de opleider: AMV-Opleidingen

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie