Jouw balans in werk met jongeren

  • Trainer: #BeginmetBeginnen
  • 27-02-2020

Training Jouw balans in werk met jongeren

De deelnemer leert wat rol, relatie en inhoud voor invloed heeft op het werken met jongeren. Wat neem je voor talenten, normen en waarden mee in het contact met de jongeren en hoe kan je deze beïnvloeden.

Deze opleiding is SKJ geaccrediteerd en levert je 18 punten op.

Wat leer je?

Herken je dit, je wilt meer grip op je professionele rol. Wat hoort bij je rol en wat bij die van je collega? Ook vraag jij je misschien af wat de beste professionele balans is tussen rol en relatie opbouwen met de jongeren waar je mee werkt. Wat is gezond? Wanneer ben ik te streng of wanneer ben ik te lief? Hoe geef ik grenzen op een manier aan die bij me past en wat zijn eigenlijk mijn professionele normen en waarden?

De deelnemer leert wat rol, relatie en inhoud voor invloed heeft op het werken met jongeren. Wat neem je voor talenten, normen en waarden mee in het contact met de jongeren en hoe kan je deze beïnvloeden.

Deze training wordt gegeven door Bob Offereins en Jeroen Nieuwpoort, de bedenkers van #BeginmetBeginnen.

De ervaring, het werk en de inzichten van jouw opleider

#BeginmetBeginnen is opgericht door twee jeugdvrienden Jeroen Nieuwpoort (coach en docent gesloten jeugdzorg) en Bob Offereins (communicatiespecialist voor mensen teams & organisaties bij boboffereins.nl).

Jeroen en Bob geloven dat het allerbelangrijkste is dat je in beweging komt en blijft. Om die reden ontwikkelden ze de #BeginmetBeginnen (#BMB) methode.

Jeroen ontdekte pas heel laat dat hij ADHD heeft. Hij leerde dit pas veel later positief inzetten.
Bob werd rond zijn twintigste door een oogziekte bijna blind. Hij weet als geen ander hoe het is om met tegenslag om te gaan.

Een jaar geleden werkten ze samen in een programma over persoonlijk leiderschap voor jongeren die met kanker geconfronteerd werden. Dit beviel erg goed en hierin ontdekten zij dat zij een overeenkomstig doel hebben: jongeren die op de één of andere manier vastlopen maar wel verder willen, helpen.

Doelgroep, data, kosten en locatie


Voor wie?

Deze training duurt 2 losse dagdelen (op verschillende dagen) en is geschikt voor jeugdprofessionals, (gezins-)voogden en schoolmaatschappelijk werkers.
Deze training kan ook in-company worden gegeven. 

Deze opleiding is SKJ geaccrediteerd en levert je 18 punten op.

Data

De volgende training vindt plaats op 27 februari en 12 maart.

Kosten

Kosten per deelnemer: € 285 excl. BTW. Dit is inclusief lesmateriaal. De training vindt plaats vanaf 12 deelnemers. Maatwerk (bijv. in-company) is uiteraard ook bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met de trainers.

Locatie

Ezelsveldlaan 108a, 2611 DK Delft

Voor meer informatie of aanmelden ga naar de site van de trainer: #BeginmetBeginnen

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie