fbpx

Ingrid Stoop | MatriXmethode

Voor iedereen die een hulpvraag heeft en gedoe tussen de oren zelf wilt oplossen of voorkomen, is de MatriXmethode van Ingrid Stoop® de bewezen oplossing. Bij IQ- en EQ-vraagstukken in het verleden én de toekomst, zoals angsten, trauma’s, emotionele problemen, onverklaarbare (pijn) klachten, moeite met informatie onthouden en een vol hoofd.

Zonder dossier, herbeleving, doorverwijzing, protocol of belast te worden met de oorzaak van het probleem. De MatriXmethode is een tool die door iedereen te leren is.

Visie: voor iedereen, van iedereen

Met de MatriXmethode wordt iedereen (weer) regisseur over zijn eigen hoofd. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Daar moeten de veranderingen plaatsvinden om tot de enige juiste en blijvende oplossingen te komen.

Opleidingen & Trainingen

DigiBoek

Download gratis een digiboek, zodat je zelf de MatriXmethode leert toepassen.

MatriXmethode opleiding

Voorkom én los gedoe tussen de oren op met de krachtige, bewezen tool ‘De MatriXmethode van Ingrid Stoop®’. Pas het professioneel toe of vind hulp voor jezelf of iemand die het nodig heeft.

Gedoe tussen de oren wordt vaak al binnen één gesprek opgelost en/of voorkomen. Zonder herbeleving, protocol, wachtlijst of dossier. En met blijvend resultaat en een glimlach.

Uitleg MatriXmethode

Voor iedereen die een hulpvraag heeft en gedoe tussen de oren zelf wilt oplossen of voorkomen, is de MatriXmethode van Ingrid Stoop® de bewezen oplossing. Bij IQ- en EQ-vraagstukken in het verleden én de toekomst, zoals angsten, trauma’s, emotionele problemen, onverklaarbare (pijn) klachten, moeite met informatie onthouden en een vol hoofd.

Anderen over Ingrid Stoop

“Ondervonden hoe snel en effectief de MatriXmethode is”

Ik verbaas me over de steeds dure en langdurige trajecten waarin men mensen met problemen (groot of klein) probeert te helpen. Terwijl ik aan den lijve heb ondervonden hoe snel en effectief de MatriXmethode is.
Cathy van Nes, Kindercoach en MatriXprofessional

Onlangs hoorde ik een gezinshuisouder praten over de Matrix-Methode en welke effecten ze behaalde door deze methode in te zetten. Ik ben op google verder gaan zoeken naar meer informatie. Ik heb verschillende video’s bekeken en gezien welke resultaten er behaald werden. Op een eenvoudige manier kinderen helpen met hun problemen lijkt me geweldig. Het heeft me doen besluiten om me hier nog verder in te verdiepen door binnenkort een training te gaan volgen bij Ingrid Stoop zodat ik kinderen in ons gezin kan helpen met hun problematiek. In een telefoongesprek met Ingrid legde ik de problematiek van een van de jongere kinderen voor, het heeft haar doen besluiten om ons te helpen. Wij konden dan ook snel terecht. De wijze waarop ze kinderen benaderd en het effect wat dit heeft op het kind heeft me bijzonder verrast. Ingrid, dank je wel voor je enorme betrokkenheid en je motivatie anderen te helpen!

 

Gezinshuis Brabant

 Ik heb de 5 daagse opleiding gevolgd om de MatriXmethode toe te kunnen passen.  Heerlijk om veel te ‘doen’ i.p.v. uit boeken te leren, veel te kunnen oefenen waardoor de methode na 5 dagen echt in mijn systeem zat. Geen vraag is te gek tijdens de opleiding. En daarbij stond ik versteld van de eenvoud van de MatriXmethode; zonder inhoud te delen de gesprekstechniek toe te kunnen passen en efficiënt, effectief én kortdurend te kunnen ondersteunen bij anderen. Echt een aanrader om deze opleiding te gaan volgen.

Elise Gastel

Meer over Ingrid Stoop

Podcast met Ingrid

Binnenkort is deze podcast te beluisteren

Interview met Ingrid

“Geef jongeren het vertrouwen dat je geen inhoudelijke informatie vraagt”

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie