fbpx

Mireille Molenaar | MMolenaar Coaching

 

Mireille heeft 26 jaar in de Jeugdzorg gewerkt.

Ruim de helft van die tijd is ze pedagogisch medewerker geweest bij een groep voor uithuisgeplaatste kinderen en daarna 12,5 jaar in de functie van jeugdbeschermer.

Na 26 jaar wilde Mireille graag wat anders, meer passend bij haar visie. Door jet volgen van een opleiding en diverse trainingen, kwam ze er achter welke kwaliteiten Mireille nog meer heeft en hoe ze deze kon inzetten.

Nu werkt Mireille als zelfstandige, in de rol van zorgaanbieder, voor jongeren en gezinnen in de regio IJsselland en daarnaast coacht en traint ze Jeugdzorgprofessionals in haar praktijk in Zwolle of online.

Mireille geeft de training ‘Werk vanuit je hart! Een training, of eigenlijk meer een traject van persoonlijke ontwikkeling waarin je veel over jezelf te weten komt wat je nu nog niet weet.

Daarnaast geeft ze namens het MatriXmethodeinstituut training in de MatriXmethode, een laagdrempelige methode waar je veel problemen grondig mee kunt oplossen; o.a. angsten, trauma’s, negatieve emoties.

Opleidingen & Trainingen

Training werk vanuit je hart
Deze training zet in op je bewustwording en zet aan tot persoonlijke ontwikkeling. Je duikt in je eigen levenspad tot nu toe. Op dit pad zijn bepaalde overtuigingen en patronen ontstaan die je (vaak onbewust) meeneemt in het werk.

Coaching op maat
We leven in een tijd waarin we een hoge werkdruk kennen. Het dagelijks leven vraagt veel van iedereen en zeker op de werkvloer ligt stress op de loer. Hoe zorg je ervoor dat jij met zelfvertrouwen het contact met jezelf, met jouw cliënt(en) met jouw collega’s aan kunt blijven gaan én je ook energie en plezier krijgt van je werk?

Anderen over Mireille Molenaar

“Ik vind het een mooie, inspirerende en leerzame scholing. Het is een prettige manier van presenteren. Ook duidelijk respectvol. Met poppetjes en dieren werken spreekt mij zeer aan. Voor zowel volwassenen en kinderen. Beleving, herkenning en inzichten komen hiermee goed aan bod. Je voelt je heel veilig tijdens een training. Het is wederom duidelijk geworden dat ik meer op gevoelsniveau kan werken.”

Deelnemer Creatieve Kindercoaching

“Ik heb met veel plezier verschillende traingen bij Margo gevolgd. Haar manier van werken en kundigheid levert mij veel inspiratie op die ik tijdens mijn werk kan gebruiken. Ook leer ik mezelf tijdens steeds beter kennen. Dit alles op een leuke en leerzame manier”.

Deelnemer Creatief Coachen

“Ik volgde de korte opleiding creatief coachen onder de professionele begeleiding van Margo. Ik heb een persoonlijk groei doorgemaakt waar ik veel wijzer van ben geworden. Maar vooral in mij professie als coach heb ik een enorme ontwikkeling door gemaakt. Voorheen voelde ik mij onzeker maar deze opleiding heeft mij over de streep gehaald. Elke middag werd een feestje, vooral door de goede voorbereiding van Margo”.

Deelnemer Creatief Coachen

Meer over Mireille Molenaar

Podcast met Mireille

Werken vanuit je hart. Hoe doe je dat? In deze podcast neemt Mireille je mee in haar ervaringen.

Interview met Mireille

Wat kun je leren van Mireille?

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie