Samenwerken met de HKC Academy?

Met de HKC Academy willen we de jeugdzorg professionals zo goed mogelijk ondersteunen bij hun SKJ herregistratie. Dat houdt in dat we interessante trainingen plaatsen, we de Happy Day organiseren om in contact te komen met trainers en nog veel meer.

Om dit te kunnen realiseren zijn we altijd op zoek naar trainingen, workshops, intervisie aanbieders en meer. Bied jij een training, een product of dienst aan voor de jeugdzorg professionals, die thuishoort op de HKC Academy? Laat het ons dan weten!

We bieden diverse mogelijkheden om jezelf via de HKC Academy te presenteren aan onze doelgroep:

  • een vermelding in onze Bedrijvengids
  • de plaatsing van één of meerdere trainingen op de website
  • een bericht in onze nieuwsbrief
  • extra aandacht op social media (training, event, trainer in het zonnetje)
  • een informatiestand op onze Happy Day
  • het geven van een workshop op de Happy Day

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: office@hkcacademy.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op! Of laat hier je telefoonnummer achter. Dan word je zo snel mogelijk gebeld.

Aanmelding voor de Bedrijvengids

Wil je met jouw bedrijf in de bedrijvengids? Vul onderstaande gegevens in en we zorgen dat je er in komt!

Let op: voeg een leuke foto toe van jou of je team. Uploaden van een foto kan even duren maar heb geduld, het werkt wel.

Aanmelding voor de Bedrijfsgids
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Wil je jouw trainingen ook op de HKC Academy vermeld hebben of heb je andere suggesties of vragen? Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Interesse in samenwerking

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie