Overzicht van opleiders, trainers en coaches waar de HKC Academy mee samenwerkt

#BeginmetBeginnen

#BeginmetBeginnen

Jij vindt geluk door te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Wij, Jeroen en Bob van #BeginmetBeginnen, bieden oprechte en creatieve handvatten om dit te bereiken. Klik op de link voor meer informatie.

BeMindful

BeMindful

Werken met aandacht en betekenis is juist in deze tijd waarin veel van ons gevraagd wordt van enorm belang. Daarom is mindfulness -aandachtig zijn- een krachtige hulpbron bij het trainen van mensen en teams op het werk. Klik op de link en lees verder.

Buiten de Kaders

Buiten de Kaders

Buiten de Kader is een bureau dat complexe communicatie vraagstukken beantwoord. Dit doen we vanuit: Luisteren als je gehoord wilt worden | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Legitimatie | Verwondering vanuit perspectief

Intence Opleidingen

Intence Opleidingen

Intence opleidingen zijn intuïtieve, energetische en creatieve coachingsopleidingen. Het zijn coachingsopleidingen met het hart als kompas. Klik op de link en lees verder

Judith Nieuwpoort

Judith Nieuwpoort

Werken met mensen is werken met jezelf als instrument. Binnen de Jeugdzorg is het noodzakelijk om de stap naar het Nieuwe Denken te nemen. Nieuwsgierig? Klik op de link.

King Nascholing

King Nascholing

Hoge kwaliteit postacademische nascholing voor professionals in de Jeugdzorg, GGZ en onderwijs. Veel enthousiasme, praktijkervaring èn een slimme aanpak zijn de belangrijkste redenen waarom Kim & Ingrid hoogwaardige en volledig geaccrediteerde cursussen voor psychologen en orthopedagogen kunnen aanbieden. Klik op de link voor meer informatie.

MatriXmethode

MatriXmethode

Wij trainen professionals zodat men in één gesprek zelf gedoe tussen de oren oplost of voorkomt. Blijvend. En zonder belast te worden met de probleemverhalen. Zelfs nadat andere toegepaste behandelingen geen succes bleken.

Radius

Radius

Hoe neem je een juiste beslissing? Of hoe houd je oog op zowel concrete situaties en individuen als het grotere geheel? Maar ook: hoe ga je om met dilemma’s? Om jeugdprofessionals hierin te begeleiden, voeren ze onderzoekgesprekken. Nieuwsgierig? Klik op de link en lees verder

Teken je Boodschap

Teken je Boodschap

Je boodschap versterken met beeldmateriaal? Visueel je verhaal ondersteunen zorgt voor meer impact. Mensen onthouden de informatie beter. Nieuwsgierig? Klik op de link voor meer informatie.

William Schrikker

William Schrikker

Het Expertisecentrum is een onderdeel van William Schrikker. De primaire taak is het delen van opgedane kennis en ontwikkelde expertise voor passende zorg en ondersteuning van een bijzondere doelgroep namelijk: kinderen en /of kinderen van ouders met een beperking en ernstige opvoed- en opgroei problemen. Klik op de link voor meer informatie.

Hoor jij ook in dit overzicht?

Dat kan! We willen de jeugdzorg professional een zo breed mogelijk aanbod kunnen doen van mooie en leerzame trainingen. Meld je nu aan als trainer.

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie