Overzicht van opleiders, trainers en coaches waar de HKC Academy mee samenwerkt

#BeginmetBeginnen

#BeginmetBeginnen

Jij vindt geluk door te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Wij, Jeroen en Bob van #BeginmetBeginnen, bieden oprechte en creatieve handvatten om dit te bereiken.

Buiten de Kaders

Buiten de Kaders

Buiten de Kader is een bureau dat complexe communicatie vraagstukken beantwoord. Dit doen we vanuit: Luisteren als je gehoord wilt worden | Vertrouwen | Verantwoordelijkheid | Legitimatie | Verwondering vanuit perspectief

Intence Opleidingen

Intence Opleidingen

Intence opleidingen zijn intuïtieve, energetische en creatieve coachingsopleidingen. Het zijn coachingsopleidingen met het hart als kompas.

Jeugdzorg Leert

Jeugdzorg Leert

Jeugdzorgleert biedt het opleidingsaanbod van Partners voor Jeugd en Jeugdbescherming Gelderland te vinden. Wij ontwikkelen met beide organisaties een praktijkgericht opleidingsaanbod van hoge kwaliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen we vaker en op meerdere locaties trainingen aanbieden met de trainers die de juiste expertise hebben.

Judith Nieuwpoort

Judith Nieuwpoort

Judith Nieuwpoort leert je hoe je makkelijker contact krijgt met de ouders. Zodat je niet alleen het kind, maar het hele gezin kunt begeleiden. Als jij ontdekt wat de belemmerende ideeën en onzekerheden van de ouders zijn, kun je er rekening mee houden en dan zal je heel anders op hen reageren.

King Nascholing

King Nascholing

Hoge kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Voor professionals in de Jeugdzorg, GGZ en onderwijs.

MatriXmethode

MatriXmethode

Wij trainen professionals zodat men in één gesprek zelf gedoe tussen de oren oplost of voorkomt. Blijvend. En zonder belast te worden met de probleemverhalen. Zelfs nadat andere toegepaste behandelingen geen succes bleken.

Teken je Boodschap

Teken je Boodschap

Bent u op zoek naar een training die uw medewerkers vaardiger maakt in het omgaan met grensoverschrijdend en/of agressief gedrag. Of bent u op zoek naar een training Motiverende Gespreksvoering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En als u wilt leren uw boodschap te tekenen zodat de essentie van wat u wilt overbrengen beter blijft hangen bij uw publiek.

Vloed & Eb Training, Advies, Coaching

Vloed & Eb Training, Advies, Coaching

Vloed & Eb Training, advies en coaching over hoe om te gaan met psychiatrische problematiek bij jongeren.

Hoor jij ook in dit overzicht?

Dat kan! We willen de jeugdzorg professional een zo breed mogelijk aanbod kunnen doen van mooie en leerzame trainingen. Meld je nu aan als trainer. Alleen met je gegevens of ook met jouw trainingsaanbod. Kijk voor meer informatie op onze Partnerspagina.

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie