[vc_row][vc_column][ultimate_icon_list icon_size=”25″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-group users”]Trainer: de MatriXmethode[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-calendar”]maart 2020 (traditioneel)[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MatriXcoaching

Een extra tool voor de HBO professional om in te zetten in je werk naast alles wat je al succesvol gebruikt.
4 Dagen praktisch leren hoe deze gesprekstechniek werkt en op de vijfde dag (Masterproof) coach je 2 mensen die je niet kent.

In ons hoofd spelen zich allerlei processen af. Leren, informatie onthouden, emoties, situaties die we meemaakten, doemscenario’s die we al bedacht hebben zoals ze wellicht zullen gaan verlopen….

Plaatjes, geluiden, gevoelens, reuk, smaak en gedachtes die we zelf ervaren als we terugdenken aan dat éne moment, dat ene fragment dat staat opgeslagen, dus onthouden, in het eigen hoofd. Of al bedacht hebben hoe het zal gaan in de toekomst.

Eigen processen die we zelf ervaren.

Je gaat vragen stellen over de beleving, niet over de inhoud.
De persoon zelf ervaart geen herbeleving, praat er niet over en ontkracht zelf deze beleving door de MatriXvragen.

Aan de buitenkant zien we gedragsproblemen die uitingen zijn van tal van andere problemen die alleen de persoon zelf ervaart.
Een vol hoofd, leerproblemen door een onhandige manier of niet onthouden van lesstof, onverwerkte emoties, onverwerkte traumatische ervaringen, doemscenario’s die mogelijk gaan plaatsvinden en nu al bedacht zijn…

Dat zijn eigen processen die handig of onhandig zijn en het goede nieuws:
de persoon zelf kan daar zelf iets in veranderen. Alleen hij of zij.

En wanneer je de MatriXvragen goed kent kun je daar vele mensen, jong en oud, mee helpen eigen hoofd op te ruimen van belemmeringen en blokkades. Zonder dat je de inhoud weet

Veilig voor jou als begeleider en hulpverlener.

Je zult verrast zijn over de inzetbaarheid en effectiviteit!
Voor meer informatie; download één van de digiboeken die je aanspreekt via www.jameerweten.nl

  • Na 1 jaar is er een hercertificering

 

 

 

Cursusnaam: Leer de MatriXmethode in vijf dagen
Type cursus: Cursus met (fysieke) bijeenkomst(en)
ID nummer: SKJ204067 (SKJ), 325245 (Registerplein)
Geaccrediteerde punten: 38,50 SKJ
Registerplein: 48 PE punten

[/vc_column_text][vc_tta_tabs style=”modern” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Inhoud programma” tab_id=”1544875181732-4580b6d9-0894″][vc_column_text]

Wat leer je?

Krijg baanbrekende resultaten zonder dat je wordt opgezadeld met de oorzaak van het probleem

Door jou voorkomt of lost de persoon zelf op de eigen manier problemen tussen de oren op. Blijvend, vaak al binnen één gesprek. Zonder dat de oorzaak verteld wordt. En zonder verplicht, langdurig protocol. Met de MatriXmethode van Ingrid Stoop®.

Stel je eens voor dat:

  • Wachtlijsten of protocollen plaatsmaken voor onafhankelijkheid en vrije tijd
  • Je jouw werk nog leuker vindt door betere resultaten en meer zelfvertrouwen
  • Je meer personen helpt in minder tijd
  • Je locatie-onafhankelijk, zelfs telefonisch, kunt MatriXen
  • Dankzij jou weer de langverwachte glimlach verschijnt door één gesprek
  • Je niet wordt belast met probleemverhalen of doemscenario’s die de persoon zelf al had bedacht

En dankzij jouw MatriXkennis uren aan tijd, geld en moeite bespaard wordt, doordat de zorgvrager zelf de eigen oplossing bedenkt en toepast.

Vraag je je af hoe?

Als je merkt dat de langdurige hulp, verplichte protocollen en andere aanpakken niet het probleem oplossen… dan ligt het aan het ontbreken van jouw hulp bij het krijgen van 100% zelfregie door de persoon zelf.

Je hoeft niet jarenlang te studeren of trainingen over de hele wereld te volgen. Of te onderzoeken wat wel werkt en niet werkt. Of een oplossing voor iemand te bedenken en hopen of het probleem wordt opgelost. Maar wat dan wel?

De grootste obstakels

Vrijwel altijd levert langdurig praten het probleem niet op. Jij wordt opgezadeld met de probleemverhalen, terwijl vaak iemand liever niet over het probleem praat. Het advies maakt geen einde aan de problematiek en de voorgeschreven medicatie verdooft het probleem slechts tijdelijk, maar lost niets op. Het hoofd wordt steeds voller en de spanning groter.

Nog een probleem: de drukke agenda. De wachtlijsten en de gesprekken worden langer. Je hebt steeds te weinig tijd en meer stress ontstaat. Je wilt anderen graag helpen en het probleem voor altijd oplossen, maar hoe?

De oplossing: de gesprekstechniek waarmee de persoon zelf de oplossing bedenkt

Doordat je de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toepast, lost de persoon op de eigen manier het probleem tussen de oren op. In slechts 1 tot 2 (telefonische) gesprekken, zonder dat je opgezadeld wordt met de probleemverhalen. 

Verplichte protocollen of wachtlijsten zijn niet nodig, zodat kun je meer mensen helpen in minder tijd. Zo bied je hulp aan voor:

 

Een bewezen oplossing bij mentale problemen

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Trainer” tab_id=”1544875181784-e465c611-a01c”][vc_column_text]Deze training wordt gegeven door: de MatriXmethode

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Praktische informatie” tab_id=”1544875219510-f5751b1f-7d25″][vc_column_text]

Praktische info

Trainingen 2020

Btw-vrije investering van € 1.750, inclusief starterspakket t.w.v. € 120.
Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie en thee, uitgebreide lunch op alle dagen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Aanmelden” tab_id=”1544875262083-b11ebab5-d307″][vc_column_text]Voor meer informatie of aanmelden ga naar de site van de trainer: https://www.matrixmethodeinstituut.nl/# 

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]