Naam trainers: Natascha van Beek en Janneke Hendriks

 

Stel jezelf eens voor?

Wij zijn Janneke en Natascha. Ervaren trainers op het gebied van gespreksvoering, in je kracht komen en we begeleiden daarnaast zelf ook gezinnen en kinderen met een wens tot inzicht in hun eigen kracht.
Met ons zelf ontworpen training ‘Systemisch Pedagoochelen’ combineren we familieopstellingen met contextuele jeugdbegeleiding.

Hoe heet jullie workshop en waar gaat het over?

De kracht van je eigen verhaal

Vanuit onze kwetsbaarheid komt eigen kracht het mooiste tot uiting. Leer aan de hand van het opstellen van duplopopppetjes je eigen familieverhaal begrijpen. Wie doen er allemaal mee in jouw familieverhaal? Welke rol heeft elk gezinslid? Wie eert wie en welk gedragspatroon herhaalt zich door de generaties heen.
Een actieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat. Samen met de trainers en andere workshopdeelnemers ontdek je nieuwe dynamieken binnen je eigen gezin en familie.

Waarom hebben jullie deze foto gestuurd?

We vinden deze foto happiness uitstralen. We zijn blij met onszelf en blij met elkaar. We hebben deze foto laten maken toen we besloten vorig jaar om samen te gaan werken en inmiddels hebben we al veel mooie momenten mogen beleven. En er gaan er nog een hoop volgen!