Mijn overtuiging is dat als je vastloopt in je werkende leven jouw zelf (persoonsidentiteit) uit balans is. Dit is meer dan de balans tussen werk en privé. Ook andere aspecten van persoonsidentiteit spelen hierbij een rol. Je persoonsidentiteit bestaat uit je persoonlijke identiteit (wat jij van jezelf verwacht), je werkidentiteit (wat je werkgever van je verwacht) en je professionele identiteit (wat jij van je carrière/functie/werk verwacht). Als je vastloopt help ik je om te onderzoeken waar dit vandaan komt en welke identiteit hierbij een rol speelt. Zo leer je hoe je hier iets aan kan veranderen.

Ben je op zoek naar wat je écht wilt? Ben je vastgelopen in je werk? Wil je een nieuwe uitdaging of meer over jezelf te weten komen? Ben je niet tevreden over huidige werksituatie? Of wil je jezelf juist meer ontwikkelen en ontplooien?

Ik coach jeugdzorgprofessionals zowel individueel als in groepsverband en help je met antwoorden op deze vragen.

Ik zorg ervoor dat jij jezelf zo goed kent en zó inzet dat jij je persoonlijke, werkgerelateerde en professionele doelen behaalt en dat deze met elkaar in balans zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar je zelfconcept. Dit concept bestaat uit je wensen, talenten, overtuigingen, waarden en drijfveren om je doel te bereiken. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Dit doe ik door te werken aan thema’s zoals zelfkennis, zelfzorg, zelfontplooiing, zelfregie etc (zie voor meer thema’s mijn aanbod).

Ik zal je proberen uit te dagen, te inspireren, te confronteren en aan te moedigen. Ook zet ik je aan het werk met opdrachten, oefeningen en testen om zodoende het beste uit jezelf te halen. Mijn uitgangspunt: niet praten, maar doen!

Ik help je bij het maken van stappen. Zodat je ook daadwerkelijk durft om de verandering in gang te zetten. Tijdens onze contacten ondervind je waar en hoe je aan de slag kunt, zodat je met een flinke dosis nieuwe inzichten naar huis gaat.

Mijn basishouding is laagdrempelig, vertrouwenwekkend en transparant zodat je veilig kan leren. Ik gebruik in mijn coaching veel humor, omdat dit mensen verbindt en omdat leren (over jezelf) leuk mag zijn.

Bevlogen, scherp en inhoudelijk sterk, daar sta ik voor. En dat allemaal op jouw eigen manier, eigen tempo en binnen de speelruimte die jij prettig vindt. Hoe dan ook, ik houd je vraagstelling altijd in het oog. En ben pas tevreden als jij aan het einde dichter bij je doel bent gekomen!

Meer weten? Neem gerust contact op!

www.dezelfcoach.nl

✆ +31 6 16636472

tamara@dezelfcoach.nl