[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Interview Mireille Molenaar

 

1. Wat heb je gedaan voor je begon met het geven van trainingen?

Ik heb altijd met plezier binnen de jeugdzorg gewerkt. In totaal zo’n 26 jaar. Als pedagogisch medewerker op een leefgroep voor uithuisgeplaatste kinderen en daarna als jeugdbeschermer. Beide in Zwolle en nog steeds daar werkzaam.

2. Waarom heb je voor het trainersvak gekozen?

Ik ben eigenlijk een in het trainersvak gerold. Ik had de MatriXmethode geleerd en ben ontzettend enthousiast over de mogelijkheden daarmee. Toen er werd gevraagd wie belangstelling had om ook trainer te worden in deze methode en dat leek me wel wat! Gaandeweg toen ik voor mezelf was begonnen ontstond het idee om ook zelf een training te gaan ontwikkelen en te gaan geven, zodat ik andere professionals kan inspireren met al mijn ervaring en inzichten.

3. Wat maakt jouw trainingen uniek?

Mijn training is uniek, omdat de training voor iedereen andere resultaten geeft; het is voor iedereen persoonlijk tot welke inzichten hij of zij komt. Daarnaast is  mijn ervaring binnen de jeugdzorg; de kennis en inzichten opgedaan tijdens mijn opleiding tot psychosociaal coach/therapeut een waardevolle combi gebleken om juist jeugdzorgprofessionals verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik hoor vaak terug dat ik rustig ben, men zich snel op hun gemak voelen bij mij, er is eigenlijk altijd een ontspannen sfeer, wat ik ook belangrijk vind.

4. Waar haal jij het meeste plezier uit?

Mensen inspireren met positiviteit en nieuwe inzichten! Ik vind het geweldig als ik voor mijn ogen kwartjes zie vallen! Dan zie je mij ook met een grote smile op mijn gezicht.

5. Welk advies zou je willen geven aan de jeugdprofessional?

Blijf jezelf en sta regelmatig even stil bij hoe het met je gaat, voel of wat je doet nog klopt met wat je het liefste doet en waar je plezier in hebt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]